Eindelijk is er een Fysio met Dry Needling therapie in Veghel.

Dry Needling is een therapie die wordt uitgevoerd door de fysio bij Fysita in Veghel. Dry Needling is er op gericht om afvalstoffen in de spieren of triggerpoints te verwijderen. Spieren hebben namelijk een goede bloedtoevoer nodig om te functioneren en dat wordt belemmerd door afvalstoffen.

Dry Needling is een therapie vorm die op korte termijn een goed effect kan hebben . Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het pijnklachten kan verminderen, de bewegelijkheid kan verbeteren en de kwaliteit van leven positief kan beïnvloeden. Klinisch gezien is Dry Neelding een van de meest effectieve manieren om spier triggerpoints op te lossen. Het is doeltreffend en een voorbode om met ontspannen spieren kracht te trainen.

De triggerpoints in ons lichaam gaan vaak gepaard met reffered pain. Reffered pain is pijn die door onze hersenen op een andere plek word waargenomen als waar dat het probleem of de triggerpoint zich bevindt. Ons brein doet dit omdat verschillende sensorische neuronen de cortex in de war brengen en deze de pijn projecteert in een ander gebied. Zoals je hieronder ziet in deze afbeelding bij triggerpoints in de bil die de pijn over het been heen kunnen laten waarnemen.

Bel om direct in contact te komen met onze assistente 0413 -357 406

Eindelijk is er Dry Needling. Een effectieve manier om spierknopen en spierspanningen met behulp van de fysio te verminderen.

Bij Dry Needling gebruikt de fysio accupunctuur naalden.

Het gevoel tijdens Dry Needling is vaak zwaar en drukkend, alsof je spierpijn hebt.