50 jaar geleden is de basis gelegd voor medische taping in Azië. Er werd gebruik gemaakt van elastische tape om de spieractiviteit en bewegingen te behouden. Dit zijn namelijk belangrijke factoren om ons natuurlijk genezingsproces op gang te brengen en klachten aan ons bewegingsapparaat te voorkomen.

De elasticiteit van de kinesio tape en de elasticiteit van de huid zorgen ervoor dat de tape een verhogend effect uitoefent op de opperhuid. Hierdoor ontstaat direct drukvermindering, de doorbloeding en lymfe afvoer worden hierdoor hersteld en verbeterd. De kinesio tape beïnvloedt het neurologische systeem , daarnaast worden de natuurlijke genezingsprocessen opgang gebracht.

In veel verschillende gevallen kan de kinesio tape worden aangebracht op allerlei regio’s van het lichaam. Vaak bij overbelasting van spieren. Verminderen van ontstekingsreacties en pijndemping. Laat je adviseren door de fysiotherapeut of kinesio tape je kan helpen bij je klachten.

Bel direct om in contact te komen met onze assistente 0413 – 357 406

Kinesio tape voor het behandelen en voorkomen van nek, rug en schouderklachten. Het verminderd in veel gevallen hooikoortsklachten.

Kinesio tape voor het afvoeren van vocht bij oedeem of lymfe-problemen. Vermindering van spanningshoofdpijn. Ondersteuning van banden tijdens de zwangerschap.