Wat is niet gecontracteerde Zorg?

Mensen die voor Niet Gecontracteerde Zorg kiezen, maken een bewuste keuze om naar een specifieke zorgverlener te gaan. Deze zorgverlener is niet aangesloten bij een zorgverzekeraar maar bij Fysita wordt toch 100% vergoed. De rekening betaal je eerst zelf, waarna je de factuur aan de zorgverzekeraar kan declareren. Dit gaat altijd redelijk snel, meestal staat het bedrag binnen 10 werkdagen al weer op je rekening. De lijst met de vergoedingspercentages voor niet gecontracteerde zorg van 2021 vindt je hier. Door de ontwikkelingen in de zorg heeft Fysita besloten hierin beleid te voeren. Het heeft ”Fysita Zorgt” ontwikkelt waardoor er een volledige vergoeding bestaat.

Toch volledige vergoeding door Fysita Zorgt!

Maak je geen zorgen wij komen onze cliĆ«nten tegemoet, vanaf Maart 2021 vergoeden wij onze fysiotherapie volledig. Hierdoor krijg je bij ons dus ook 100% vergoeding. Lees er meer over op de pagina van ”Fysita zorgt”.

Ben je niet aanvullende verzekerd?

Dan kun je er voor kiezen om de behandelingen los te betalen of om een bundel te nemen. Een bundel is altijd voordeliger en is fijn als je samen met de fysiotherapeut al precies weet hoeveel behandelingen er nodig zijn. Je fysiotherapeut kan dit samen goed met je afstemmen en je hierin advies geven. Nog niet helemaal duidelijk? Vraag maar raak, ook tijdens een fysio advies!

Bel om direct in contact te komen met onze assistente 0413 -357 406