Het kostte drie maanden om de Fysita fysiotherapie praktijk in Veghel te realiseren. Met de nodige hulp heb ik heel veel zelf kunnen doen en ben ik super trots op het resultaat. Veghel heeft er een nieuwe fysiotherapeut bij! Een Fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in Dry Needling, McKenzie voor de lage rug en Triggerpoints.

Kennismaken met de Fysiotherapeut: Remi Lammerts van Bueren

Mijn ambitie om mensen te helpen en verzorgen is er altijd al geweest. Dit heb ik ook kunnen beoefenen binnen mijn opleidingen. Uiteindelijk heb ik mij kunnen verdiepen in dat gene wat ik het leukste vind. Het menselijk lichaam. De ervaring en contacten met patiënten heb ik kunnen ontwikkelen binnen mijn verschillende werkplekken. In ziekenhuizen en in de normale fysiotherapie praktijk. Mijn inlevingsvermogen is optimaal en hierdoor begrijp ik heel goed wat iemand nodig heeft. Door mijn affiniteit gericht op sport ben ik zeer geïnteresseerd in sport gerelateerde blessures.

Visie:

  • Binnen de organisatie staat de patiënt centraal. Er moet makkelijk toegang zijn tot onze diensten.
  • De kwaliteit is belangrijker dan de kwantiteit.
  • Professionele diensten aanbieden en de beoordeling daarvan ook inzichtelijk maken naar de buitenwereld.
  • Bijdragen aan een makkelijkere toegankelijkheid van fysiotherapie.
  • Kostenbesparend zijn voor de gezondheidszorg in Nederland.

Bel om direct in contact te komen met onze assistente 0413 -357 406

Fysita fysiotherapie Veghel is gestart in 2016 nadat ik was afgestudeerd in Eindhoven.

Het was gericht op de online markt van fysiotherapie. Nu is het sinds de zomer van 2020 veranderd naar fysieke behandelingen in onze praktijk in Veghel.